Блог

5 Книги, които промениха живота ми (част 1) 04.06.2021 06:30:07

5 Книги, които промениха живота ми (част 1)

1. 5 Секундното правило - тази книга те учи на метод чрез който се бориш с отлагането на ангажименти.
2. 12 правила на живота - тази книга ти напомня за похвати в живота, които може би сме забравили с времето.
3. Изкуството да водим разговор - тази книга ни показва 92 малки хитрини за успешна комуникация.
4. Проблясък. Силата на мигновените решения - тази книга ни напомня и учи на това, че не трябва да изпускаме възможностите, които живота ни предоставя.
5. Код за успех : опростявай - тази книга ни учи как да не усложняваме ненужно ситуациите в които попадаме или се поставяме!

Всичките тези книги може да слушате в апликацията Briefley! В нея може да чуете есенциите на тези книги и до 20 минути да попиете информация за часове.
Използвайте код "dean14" за 14 дни безплатен абонамент!

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

5 Книги, които промениха живота ми (част 1)

5 Книги, които промениха живота ми (част 1)

5 Книги, които промениха живота ми (част 1) 5 Книги, които промениха живота ми (част 1) 2021-06-24T07:07:45-03:00 5 Книги, които промениха живота ми (част 1)

<p>1. 5 Секундното правило - тази книга те учи на метод чрез който се бориш с отлагането на ангажименти.<br />2. 12 правила на живота - тази книга ти напомня за похвати в живота, които може би сме забравили с времето.<br />3. Изкуството да водим разговор - тази книга ни показва 92 малки хитрини за успешна комуникация.<br />4. Проблясък. Силата на мигновените решения - тази книга ни напомня и учи на това, че не трябва да изпускаме възможностите, които живота ни предоставя.<br />5. Код за успех : опростявай - тази книга ни учи как да не усложняваме ненужно ситуациите в които попадаме или се поставяме!</p> <p>Всичките тези книги може да слушате в апликацията Briefley! В нея може да чуете есенциите на тези книги и до 20 минути да попиете информация за часове.<br />Използвайте код "dean14" за 14 дни безплатен абонамент!</p>

Сравнение на продукти