Блог

Да работиш удобно 10.09.2021 09:32:17

Да работиш удобно

Като човек, който прекарва повечето време пред компютър, когато не пътувам, болките в кръста не ме пропускат.
От години имам проблеми с кръст и колене, особено заради многото седене.
Един ден си разцъквах в Тик Ток и видях един програмист да работи на високо бюро и ми стана много чудно как за бога е толкова високо това бюро, след което се разтърсих. 
Ергномично бюро. Веднага ми хвана интереса. Бюро, което може променя височината си автоматично. Видях го и бях "уау", това е гениално.
Разгледах в нета и видях, че лидер в тази сфера са prodesk.bg . 
Разгледах дизайните, как работи, какви са плюсовете и като цяло ми се стори като no brainer. Исках такова бюро. 
Свързах се с екипът на Продеск, видяхме се и бум. Бюро. 
За около час го сглобих, напълно сам. Препоръчва се да се сглобява от двама, тъй като частите са доста тежки, но се справих и сам. Мисля, че всеки би могъл да се справи сам.
Сглобяването беше като лего - гледаш картинките и сглобяваш. Доста лесно.
Мина вече седмица от както публикувах в ютуб, че използвам бюрото и исках да мине все пак малко време, за да видя дали наистина тези ползи са такива, каквито се говори в нета.

Да ви кажа - да.
Когато ти се схване пръста, с кликането на един бутон автоматично бюрото става високо и продължаваш да работиш прав. Болките в кръста изчезват, колената не се вдървяват, по-лесно може да се разтегнеш, защото всички знаем колко ни мързи просто да станем от стола, но няма как да ни мързи, ако няма стол и сме прави, нали?

10/10 препоръчвам на всеки, който му се налага да работи от вкъщи (или от офис) да има такова бюро.
Чувствам се по-свеж и не толкова мързелив, защото не ми се налага "да ставам" от бюрото за нищо. 

Ако се интересувате, посетете prodesk.bg , разгледайте и поглезете тялото си, то ще ви се отблагодари. 

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Да работиш удобно

Да работиш удобно

Като човек, който прекарва повечето време пред компютър, когато не пътувам, болките в кръста не ме пропускат.От години имам проблеми с кръст и колене, особ Като човек, който прекарва повечето време пред компютър, когато не пътувам, болките в кръста не ме пропускат.От години имам проблеми с кръст и колене, особ 2021-09-10T09:32:18-03:00 Да работиш удобно

<p>Като човек, който прекарва повечето време пред компютър, когато не пътувам, болките в кръста не ме пропускат.<br />От години имам проблеми с кръст и колене, особено заради многото седене.<br />Един ден си разцъквах в Тик Ток и видях един програмист да работи на високо бюро и ми стана много чудно как за бога е толкова високо това бюро, след което се разтърсих.&nbsp;<br />Ергномично бюро. Веднага ми хвана интереса. Бюро, което може променя височината си автоматично. Видях го и бях "уау", това е гениално.<br />Разгледах в нета и видях, че лидер в тази сфера са <a href="https://www.prodesk.bg">prodesk.bg</a>&nbsp;.&nbsp;<br />Разгледах дизайните, как работи, какви са плюсовете и като цяло ми се стори като no brainer. Исках такова бюро.&nbsp;<br />Свързах се с екипът на Продеск, видяхме се и бум. Бюро.&nbsp;<br />За около час го сглобих, напълно сам. Препоръчва се да се сглобява от двама, тъй като частите са доста тежки, но се справих и сам. Мисля, че всеки би могъл да се справи сам.<br />Сглобяването беше като лего - гледаш картинките и сглобяваш. Доста лесно.<br />Мина вече седмица от както публикувах в ютуб, че използвам бюрото и исках да мине все пак малко време, за да видя дали наистина тези ползи са такива, каквито се говори в нета.<br /><br />Да ви кажа - да.<br />Когато ти се схване пръста, с кликането на един бутон автоматично бюрото става високо и продължаваш да работиш прав. Болките в кръста изчезват, колената не се вдървяват, по-лесно може да се разтегнеш, защото всички знаем колко ни мързи просто да станем от стола, но няма как да ни мързи, ако няма стол и сме прави, нали?<br /><br />10/10 препоръчвам на всеки, който му се налага да работи от вкъщи (или от офис) да има такова бюро.<br />Чувствам се по-свеж и не толкова мързелив, защото не ми се налага "да ставам" от бюрото за нищо.&nbsp;<br /><br />Ако се интересувате, посетете&nbsp;<a href="https://www.prodesk.bg">prodesk.bg</a>&nbsp;, разгледайте и поглезете тялото си, то ще ви се отблагодари.&nbsp;</p> <p></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/24812/files/image/dsc03333.jpg" width="269" height="404" /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/24812/files/image/dsc03339.jpg" width="269" height="404" /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/24812/files/image/dsc03346.jpg" width="269" height="404" /></p>

Сравнение на продукти