Блог

Изкуството да намериш баланса 18.06.2022 13:11:20

Изкуството да намериш баланса

Виждате ме по влогове и в социалните мрежи – щастлив, млад човек, който се забавлява всеки ден. За да стигна до това положение, в което мога да имам свободата да правя каквото ми харесва, когато ми харесва и да съм финансово независим, повярвайте ми поработил съм доста.


Аз съм човек, привърженик на идеята, че трябва да има баланс в живата. Освен, че трябва да си изкарваш хляба, правейки това, което те кефи, трябва и да се забавляваш и да създаваш готини моменти с готини хора. Точно този баланс съм намерил и аз. Отдавна не бях празнувал рождения си ден, но тази година станах на 25 и реших да го отбележа с приятели в клуб DaVinci. Изкарахме си невероятно, атмосферата, музиката, всичко беше страхотно. Не случайно се връщам в Da Vinci всяка седмица, където се срещам с нови готини хора всеки път. Пием, задаваме си неудобни въпроси и се забавляваме, а цялото преживяване заснемам като влогове, които можете да гледаве в YouTube канала ми.


Като цяло има си време за всичко, не забравяйте да търсите баланса и да се наслаждавате на живота си сега. Да, работата е важна, но е добре и да се забавляваш, а най- добре е когато можеш да правиш двете заедно.

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Изкуството да намериш баланса

Изкуството да намериш баланса

Виждате ме по влогове и в социалните мрежи – щастлив, млад, човек който се забавлява всеки ден. За да стигна до това положение, в което мога да имам свобод Виждате ме по влогове и в социалните мрежи – щастлив, млад, човек който се забавлява всеки ден. За да стигна до това положение, в което мога да имам свобод 2022-06-18T13:13:22-03:00 Изкуството да намериш баланса

<p>Виждате ме по влогове и в социалните мрежи &ndash; щастлив, млад човек, който се забавлява всеки ден. За да стигна до това положение, в което мога да имам свободата да правя каквото ми харесва, когато ми харесва и да съм финансово независим, повярвайте ми поработил съм доста.</p> <p><br />Аз съм човек, привърженик на идеята, че трябва да има баланс в живата. Освен, че трябва да си изкарваш хляба, правейки това, което те кефи, трябва и да се забавляваш и да създаваш готини моменти с готини хора. Точно този баланс съм намерил и аз. Отдавна не бях празнувал рождения си ден, но тази година станах на 25 и реших да го отбележа с приятели в клуб DaVinci. Изкарахме си невероятно, атмосферата, музиката, всичко беше страхотно. Не случайно се връщам в Da Vinci всяка седмица, където се срещам с нови готини хора всеки път. Пием, задаваме си неудобни въпроси и се забавляваме, а цялото преживяване заснемам като влогове, които можете да гледаве в YouTube канала ми.</p> <p><br />Като цяло има си време за всичко, не забравяйте да търсите баланса и да се наслаждавате на живота си сега. Да, работата е важна, но е добре и да се забавляваш, а най- добре е когато можеш да правиш двете заедно.</p>

Сравнение на продукти