Блог

Как Dean Fraiser смята, че трябва ни прави добре изглеждащи през лятото? / What Dean Fraiser thinks makes us look better in the summer ? 24.07.2022 09:16:18

Как Dean Fraiser смята, че трябва ни прави добре изглеждащи през лятото? / What Dean Fraiser thinks makes us look better in the summer ?

Здравейте легенди,

Ако следите влогавете ми знаете,  че това лята не съм се спрял от приключения. Обичам да пътувам и да се чувствам добре, а заедно с това обичам и да изглеждам добре, да срещам много нови хора и да създавам контакти.  Въпросът е колко точно важен е външния вид в това отношение? Не е най- важното, разбира се, но хората са си го казали- “ По външността посрещаш” и макар в последствие другите качества на човека да са по- важни, външния вид е първото нещо, което виждаш у един човек.

Външнастта и това как се поддържаме малко или много е отражение на вътрешния ни свят, затова и аз обичам да се презентирам добре. Дори не е важно да полагаш много усилия, успехът е в детайлите. А какъв по добър детайл от качественото бижу. Отдавна не е тема табу мъжете да носят бижута и все повече легенди завършват аутфита си с бижутата на Iced Out, които са неразделна част от визията ми всеки ден и на плажа и в града. Винаги съм ценял качеството и естетически издържаните неща, затова и съм много щастлив да работя с бранд като Iced Out.

Вие какво мислите, важен ли е външния вид и как се грижим за него?

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Как Dean Fraiser смята, че трябва ни прави добре изглеждащи през лятото? / What Dean Fraiser thinks makes us look better in the summer ?

Как да изглеждаме добре и защо това е важно?

Здравейте легенди,Ако следите влогавете ми знаете,  че това лята не съм се спрял от приключения. Обичам да пътувам и да се чувствам добре, а заедно с това Здравейте легенди,Ако следите влогавете ми знаете,  че това лята не съм се спрял от приключения. Обичам да пътувам и да се чувствам добре, а заедно с това 2023-01-05T20:03:40-03:00 Как Dean Fraiser смята, че трябва ни прави добре изглеждащи през лятото? / What Dean Fraiser thinks makes us look better in the summer ?

<p class="p1"><span class="s1">Здравейте легенди,</span></p> <p class="p2"><span class="s2">Ако следите влогавете ми знаете,<span class="Apple-converted-space">&nbsp; </span>че това лята не съм се спрял от приключения. Обичам да пътувам и да се чувствам добре, а заедно с това обичам и да изглеждам добре, да срещам много нови хора и да създавам контакти.<span class="Apple-converted-space">&nbsp; </span>Въпросът е колко точно важен е външния вид в това отношение? Не е най- важното, разбира се, но хората са си го казали- &ldquo; По външността посрещаш&rdquo; и макар в последствие другите качества на човека да са по- важни, външния вид е първото нещо, което виждаш у един човек. </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Външнастта и това как се поддържаме малко или много е отражение на вътрешния ни свят, затова и аз обичам да се презентирам добре. Дори не е важно да полагаш много усилия, успехът е в детайлите. А какъв по добър детайл от качественото бижу. Отдавна не е тема табу мъжете да носят бижута и все повече легенди завършват аутфита си с бижутата на Iced Out, които са неразделна част от визията ми всеки ден и на плажа и в града. Винаги съм ценял качеството и естетически издържаните неща, затова и съм много щастлив да работя с бранд като Iced Out. </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Вие какво мислите, важен ли е външния вид и как се грижим за него?</span></p>

Сравнение на продукти