Блог

Как да превърнеш Crypto в Кеш за минути ? 07.04.2022 11:00:27

Как да превърнеш Crypto в Кеш за минути ?

Инвестирам от 2019 година, независимо, че не бях толкова запознат, гледах съдържание в нета и се убедих, че крипто е бъдещето, не мисля че съм сгрешил.
Още тогава осъзнах един проблем, и това е, че да изкараш крипто в кеш винаги е тегаво.
Използвах Coinbase и Binance, а с тях преводите винаги са по-бавни, и това ме е спирало във важно моменти да вкарвам или изкарвам пари от Крипто.
Този проблем се решава доста лесно с Bonex, те ти позволяват да инвестираш и продаваш, освен с Банки, директно с Easy Pay, за по-малко от минута.
Това е доста голям плюс, защото ако имате нужда от пари в момента, този проблем вече е решен с тяхната платформа.
Тествах я, работи безотказно.
Освен за инвестиция, Bonex имат и страхотни анализи, почти всеки ден, което ви дава възможността да се информирате от добър източник, без да се налага да филтрирате ненужна и грешна информация в нета.
Линк за регистрация в Bonex: https://bit.ly/3JdY5l3

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Как да превърнеш Crypto в Кеш за минути ?

Как да превърнеш Crypto в Кеш за минути ?

Инвестирам от 2019 година, независимо, че не бях толкова запознат, гледах съдържание в нета и се убедих, че крипто е бъдещето, не мисля че съм сгрешил.Още Инвестирам от 2019 година, независимо, че не бях толкова запознат, гледах съдържание в нета и се убедих, че крипто е бъдещето, не мисля че съм сгрешил.Още 2022-04-08T04:18:55-03:00 Как да превърнеш Crypto в Кеш за минути ?

<p>Инвестирам от 2019 година, независимо, че не бях толкова запознат, гледах съдържание в нета и се убедих, че крипто е бъдещето, не мисля че съм сгрешил.<br />Още тогава осъзнах един проблем, и това е, че да изкараш крипто в кеш винаги е тегаво. <br />Използвах Coinbase и Binance, а с тях преводите винаги са по-бавни, и това ме е спирало във важно моменти да вкарвам или изкарвам пари от Крипто.<br />Този проблем се решава доста лесно с Bonex, те ти позволяват да инвестираш и продаваш, освен с Банки, директно с Easy Pay, за по-малко от минута.<br />Това е доста голям плюс, защото ако имате нужда от пари в момента, този проблем вече е решен с тяхната платформа.<br />Тествах я, работи безотказно.<br />Освен за инвестиция, Bonex имат и страхотни анализи, почти всеки ден, което ви дава възможността да се информирате от добър източник, без да се налага да филтрирате ненужна и грешна информация в нета. <br />Линк за регистрация в Bonex:&nbsp;<a href="https://bit.ly/3JdY5l3">https://bit.ly/3JdY5l3</a></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/24812/files/image/dsc08111-2.jpg" width="271" height="339" /></p>

Сравнение на продукти