Блог

Колко важно е да се движим? 27.06.2022 12:36:20

Колко важно е да се движим?

Колко точно важно е да сме активни в ежедневието си? Ами много е важно!

Аз като сравнително активен човек смея да твърдя, че движението е това, което ни прави живи, то е важно не само за да изглеждаме добре, но и за да се чувстваме така. И тук не говоря само за фитнес, говоря и за обикновена разходка в парка, да излезеш в квартала да си направиш крачките или като цяло да използваш краката си за да стигнеш от точка А до точка Б.

Дори не е нужно да стигаме нивото на един спортист, за да се наречем активни хора. Важно е просто да имаме навика за движение.

Трябва да напазаруваш? Иди пеша! Трябва да се качиш до четвъртия етаж? Използвай стълбите! Не коства много, а натрупано във времето прави голяма разлика.

Щом аз, зает възрастен, успявам да вкарам активност в ежедневието си, можете и вие. Разбира се движението нямаше да е много приятно, ако обувките ти бяха неудобни. Но тук няма от какво да се притеснавам, защото обувките на Tendenz не само са удобни, но са и стилни, така че да мога да ги съчетавам и с ангажиращи и с неофициални тоалети. Особено с дългите ми разходките из Барселина - столицата на готините момичета, стила в комбинация с удобството е формулата за добре прекарано време.

Движението те прави здрав, прави те и щастлив, а здравето и щастието дават смисъл на това да живееш.

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Колко важно е да се движим?

Колко важно е да се движим?

Колко точно важно е да сме активни в ежедневието си? Ами много е важно! Аз като сравнително активен човек смея да твърдя, че движението е това, което ни п Колко точно важно е да сме активни в ежедневието си? Ами много е важно! Аз като сравнително активен човек смея да твърдя, че движението е това, което ни п 2022-06-27T12:36:22-03:00 Колко важно е да се движим?

<p class="p1"><span class="s1">Колко точно важно е да сме активни в ежедневието си? Ами много е важно! </span></p> <p class="p1"><span class="s1">Аз като сравнително активен човек смея да твърдя, че движението е това, което ни прави живи, то е важно не само за да изглеждаме добре, но и за да се чувстваме така. И тук не говоря само за фитнес, говоря и за обикновена разходка в парка, да излезеш в квартала да си направиш крачките или като цяло да използваш краката си за да стигнеш от точка А до точка Б.</span></p> <p class="p1"><span class="s1">Дори не е нужно да стигаме нивото на един спортист, за да се наречем активни хора. Важно е просто да имаме навика за движение. </span></p> <p class="p1"><span class="s1">Трябва да напазаруваш? Иди пеша! Трябва да се качиш до четвъртия етаж? Използвай стълбите! Не коства много, а натрупано във времето прави голяма разлика. </span></p> <p class="p1"><span class="s1">Щом аз, зает възрастен, успявам да вкарам активност в ежедневието си, можете и вие. Разбира се движението нямаше да е много приятно, ако обувките ти бяха неудобни. Но тук няма от какво да се притеснавам, защото обувките на Tendenz не само са удобни, но са и стилни, така че да мога да ги съчетавам и с ангажиращи и с неофициални тоалети. Особено с дългите ми разходките из Барселина - столицата на готините момичета, стила в комбинация с удобството е формулата за добре прекарано време. </span></p> <p class="p2"><span class="s1"></span></p> <p class="p1"><span class="s1">Движението те прави здрав, прави те и щастлив, а здравето и щастието дават смисъл на това да живееш. </span></p>

Сравнение на продукти