Блог

Моите топ 5 продукта за мъже 28.02.2022 05:00:53

Моите топ 5 продукта за мъже

Здравейте легенди, грижата за кожата е от голямо значение дори при мъжете, заради това искам да опиша продуктите, които са мои фаворити. Всички продукти са за нормална кожа, подходящи за ежедневна употреба и са на достъпна и оправдана пазарна цена.

Първият продукт е гел за почистване на кожата  от Bulldog (7 лв.) срещу замърсяванията, които е подложена кожата през деня, като това е много важна стъпка преди нанасяне на следващ продукт. Аз го използвам всяка сутрин след баня, като по този начин порите ви за отворени и почистване в дълбочина.

Вторият продукт е хидратиращият крем на Bulldog (7 лв.), който се нанася два пъти на ден, а именно сутрин и вечер, така кожата ви ще придобие по-добър и освежен вид и намалява вероятността от бръчки, торбички под очите и пъпки.

Третият продукт е душ гел от Old Spice, защото все пак най-големият орган е кожата и трябва да обръщаме внимание и нея, защото тя подложена на външни фактори, като замърсявания. Използвал съм множество продукти от този тип на различни марки, но от този съм най-доволен спрямо ниво на чувство за чистота и аромат.

Четвъртият продукт е на Glow smile (20 лв.) направена от кокосова пудра направена от кокосов въглен, като трябва да бъдете внимателни, защото може да нараните своите зъби, препоръчително е да го прилагате през ден и също така да закупите четка за зъби с по-меки косъмчета, за да свалите вероятността от нараняване на емайла ви до минимум. Този продукт е страхотна алтернатива спрямо професионалното избелване на зъби.

Петият продукт е грижа за вас, но вътрешно, колагена е много важен за нашата кожа, коса, нокти и е необходимо да се приема често и системно, защото действа с  натрупване, тъй като аз си партнирам с “Myprotein” избрах техния продукт с колаген под формата на желирани мечета неговата жена е 60 лв., като количеството е достатъчно за два месеца, а ефекта ще видите след втората или третата седмица.

Шестият продукт е олио за брада, като това е допълнителна стъпка за мъжете, които имат брада и искат тя да бъде поддържана и лъскава, също така предотвратява  появяването на раздразнения и акне под брадата.

Грижата за вас не е нещо, което е срамно или странно, а е необходимо, за да се чувствате и изглеждате по-добре. Обръщайте си внимание, защото инвестицията във вас е оправдана и ще бъде!

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Моите топ 5 продукта за мъже

Моите топ 5 продукта за мъже

Здравейте легенди, грижата за кожата е от голямо значение дори при мъжете, заради това искам да опиша продуктите, които са мои фаворити. Всички продукти са Здравейте легенди, грижата за кожата е от голямо значение дори при мъжете, заради това искам да опиша продуктите, които са мои фаворити. Всички продукти са 2022-02-28T05:00:54-03:00 Моите топ 5 продукта за мъже

<p><span style="font-weight: 400;">Здравейте легенди, грижата за кожата е от голямо значение дори при мъжете, заради това искам да опиша продуктите, които са мои фаворити. Всички продукти са за нормална кожа, подходящи за ежедневна употреба и са на достъпна и оправдана пазарна цена.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Първият продукт е гел за почистване на кожата&nbsp; от Bulldog (7 лв.) срещу замърсяванията, които е подложена кожата през деня, като това е много важна стъпка преди нанасяне на следващ продукт. Аз го използвам всяка сутрин след баня, като по този начин порите ви за отворени и почистване в дълбочина.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Вторият продукт е хидратиращият крем на Bulldog (7 лв.), който се нанася два пъти на ден, а именно сутрин и вечер, така кожата ви ще придобие по-добър и освежен вид и намалява вероятността от бръчки, торбички под очите и пъпки.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Третият продукт е душ гел от Old Spice, защото все пак най-големият орган е кожата и трябва да обръщаме внимание и нея, защото тя подложена на външни фактори, като замърсявания. Използвал съм множество продукти от този тип на различни марки, но от този съм най-доволен спрямо ниво на чувство за чистота и аромат.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Четвъртият продукт е на Glow smile (20 лв.) направена от кокосова пудра направена от кокосов въглен, като трябва да бъдете внимателни, защото може да нараните своите зъби, препоръчително е да го прилагате през ден и също така да закупите четка за зъби с по-меки косъмчета, за да свалите вероятността от нараняване на емайла ви до минимум. Този продукт е страхотна алтернатива спрямо професионалното избелване на зъби.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Петият продукт е грижа за вас, но вътрешно, колагена е много важен за нашата кожа, коса, нокти и е необходимо да се приема често и системно, защото действа с&nbsp; натрупване, тъй като аз си партнирам с &ldquo;Myprotein&rdquo; избрах техния продукт с колаген под формата на желирани мечета неговата жена е 60 лв., като количеството е достатъчно за два месеца, а ефекта ще видите след втората или третата седмица.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Шестият продукт е олио за брада, като това е допълнителна стъпка за мъжете, които имат брада и искат тя да бъде поддържана и лъскава, също така предотвратява&nbsp; появяването на раздразнения и акне под брадата.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Грижата за вас не е нещо, което е срамно или странно, а е необходимо, за да се чувствате и изглеждате по-добре. Обръщайте си внимание, защото инвестицията във вас е оправдана и ще бъде!</span></p>

Сравнение на продукти