Блог

Нови предложения в Alistair Fraiser 04.06.2021 06:46:55

Нови предложения в Alistair Fraiser

През Юни месец от www.alistairfraiser.bg ни правят голяма изненада, като качват страхотни нови streetwear попадения.
Новата им колекция включва над 5 комплекта анцузи от тънка вата, над 10 нови модела тениски, както и нови къси панталони, които са перфекти за лятото.

Новата им колекция анцузи са едни от най-удобните, които съм носил и за мое впечатление - тънката вата изобщо не запарва. Тя е създадена от памук и вата, което означава че освен че стои страхотно на външен вид, не запарва изобщо кожата и позволява да диша.

Имат 5 различни цвята и идват с безплатни значки "LOVE".

Може да разгледате всичките им нови продукти като цъкнете тук , и да използвате код "dean10" за да получите 10% допълнително намаление на цялата ви поръчка. Кода действа и на вече намалени продукти! 

Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Нови предложения в Alistair Fraiser

Нови летни предложения в Alistair Fraiser

Нови летни предложения в Alistair Fraiser Нови летни предложения в Alistair Fraiser 2021-06-24T15:46:19-03:00 Нови предложения в Alistair Fraiser

<p>През Юни месец от <a href="https://www.alistairfraiser.bg">www.alistairfraiser.bg</a> ни правят голяма изненада, като качват страхотни нови streetwear попадения.<br />Новата им колекция включва над 5 комплекта анцузи от тънка вата, над 10 нови модела тениски, както и нови къси панталони, които са перфекти за лятото.<br /><br />Новата им колекция анцузи са едни от най-удобните, които съм носил и за мое впечатление - тънката вата изобщо не запарва. Тя е създадена от памук и вата, което означава че освен че стои страхотно на външен вид, не запарва изобщо кожата и позволява да диша.<br /><br />Имат 5 различни цвята и идват с безплатни значки "LOVE".<br /><br />Може да разгледате всичките им нови продукти като цъкнете <a href="https://www.alistairfraiser.bg">тук</a> , и да използвате код "dean10" за да получите 10% допълнително намаление на цялата ви поръчка. Кода действа и на вече намалени продукти!&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/24812/files/image/img_8224-60d458d46c31f.jpg" width="243" height="324" /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/24812/files/image/img_8221-60d458ed7ad78.jpg" width="243" height="324" /></p>

Сравнение на продукти