Блог

Почивката като гориво за работа 09.08.2021 09:46:51

Почивката като гориво за работа

Както знаете, тези блог статии не са нищо специално. Това са моите мисли, моето мнение и моят мини сейф спейс за споделяне на това, което ми е на езика. Не се смятам за нищо специално, освен за един 24 годишен мъж, който гори от желание да прави това, което иска, без да се страхува от това дали "може" да си го позволи от финансова гледна точка, както и от работна. 

Цял живот съм мечтал да работя и да пътувам едновременно, и след години труд върхи ютуб канала ми, най-накрая успях да намеря златната среда.

От първи Май, до сега, почти всеки уикенд пътувам, било то на близо, далеч към морската граница или извън България и за моя радост, не съм пропуснал повече от 4-5 дни да кача съдържание в моите социални медии.

На първи Май започна моето "легендарно влогърско лято" и от тогава не съм се чувствал по-свобден и щастлив! 

Първият ми ютуб канал беше на 13, следващия на 15, трети на 17 годишна възраст и този, който е най-актуален е четвъртият ми канал, който от хоби се превърна в начин на живот.

Супер горд съм от това, че никога не предадох детската ми мечта да бъда ютубър, а най-хубавото тепърва предствои.

А сега по същество - как така почивката като гориво за работа? Няколко пъти съм бърн аутвал точно от прекалено много "криейтив" работа, момента в който се изцеждаш изобщо не е плавен, а е по-скоро като да изключиш лампа.

Изведнъж желанието ти, идеите и мотивацията ти се изключват. Осъзнах че "почивката" за мен се крие в това да съм физически и психически здрав, да ям здравословн и да пътувам. Почивам си докато правя всичко това и така превръщам почивката в гориво за работа.

Това бяха моите две стотинки, последните седмици бях на фестивал, който планирахме от днес за утре, както се казва и няколко дни по-късно на море, в семейната къща за гости на една баба. 

Това е най-якото ми лято, а и с бившата ми се оправяме и по-скоро вече не е бивша, а настояща. Имам чувството, че новите ми приятелства не са толкова преходни, а по-скоро  бъдещи истински приятелства, но ще видим какво ще покаже живота. Като цяло съм изключително щастлив и благодарен на всичко, коет се случва около мен.

Бахти якото лято. 


Коментирането на тази статия е ограничено

Freedom of living

Freedom of living

Почивката като гориво за работа

Почивката като гориво за работа

Както знаете, тези блог статии не са нищо специално. Това са моите мисли, моето мнение и моят мини сейф спейс за споделяне на това, което ми е на езика. Не Както знаете, тези блог статии не са нищо специално. Това са моите мисли, моето мнение и моят мини сейф спейс за споделяне на това, което ми е на езика. Не 2021-08-09T09:46:52-03:00 Почивката като гориво за работа

<p>Както знаете, тези блог статии не са нищо специално. Това са моите мисли, моето мнение и моят мини сейф спейс за споделяне на това, което ми е на езика. Не се смятам за нищо специално, освен за един 24 годишен мъж, който гори от желание да прави това, което иска, без да се страхува от това дали "може" да си го позволи от финансова гледна точка, както и от работна.&nbsp;<br /><br />Цял живот съм мечтал да работя и да пътувам едновременно, и след години труд върхи ютуб канала ми, най-накрая успях да намеря златната среда.<br /><br />От първи Май, до сега, почти всеки уикенд пътувам, било то на близо, далеч към морската граница или извън България и за моя радост, не съм пропуснал повече от 4-5 дни да кача съдържание в моите социални медии.<br /><br />На първи Май започна моето "легендарно влогърско лято" и от тогава не съм се чувствал по-свобден и щастлив!&nbsp;<br /><br />Първият ми ютуб канал беше на 13, следващия на 15, трети на 17 годишна възраст и този, който е най-актуален е четвъртият ми канал, който от хоби се превърна в начин на живот.<br /><br />Супер горд съм от това, че никога не предадох детската ми мечта да бъда ютубър, а най-хубавото тепърва предствои.<br /><br />А сега по същество - как така почивката като гориво за работа? Няколко пъти съм бърн аутвал точно от прекалено много "криейтив" работа, момента в който се изцеждаш изобщо не е плавен, а е по-скоро като да изключиш лампа.<br /><br />Изведнъж желанието ти, идеите и мотивацията ти се изключват. Осъзнах че "почивката" за мен се крие в това да съм физически и психически здрав, да ям здравословн и да пътувам. Почивам си докато правя всичко това и така превръщам почивката в гориво за работа.<br /><br />Това бяха моите две стотинки, последните седмици бях на фестивал, който планирахме от днес за утре, както се казва и няколко дни по-късно на море, в семейната къща за гости на една баба.&nbsp;<br /><br />Това е най-якото ми лято, а и с бившата ми се оправяме и по-скоро вече не е бивша, а настояща. Имам чувството, че новите ми приятелства не са толкова преходни, а по-скоро&nbsp; бъдещи истински приятелства, но ще видим какво ще покаже живота. Като цяло съм изключително щастлив и благодарен на всичко, коет се случва около мен.<br /><br />Бахти якото лято.&nbsp;<br /><br /><br /></p>

Сравнение на продукти